Yayın Tarihi: 04.09.2023 14:03
    Sağlık Bakanlığı'nın, Gençlik Projeleri Kapsamında  davranışsal bağımlılıklara karşı gençleri bilinçlendirme adına bir dizi etkinlik düzenlenmiştir. Bu çerçecevede, Üniversitemiz Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü Öğretim görevlisi Sosyolog Ahmet Aydın, Bilal-i Habeşi Gençlik Merkezinde, Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum projesi kapsamında davranışsal bağımlılıklarla ilgili konferans gerçekleştirdi. Programımıza proje ortağı okullar olan, Hacı Şefik ve Yüksel Dönbekci Ortaokulu, Şehit Mustafa Gözütok Ortaokulu, Yahya Kemal Beyatlı ortaokulu, Kamile Gürkan Ortaokulu, Halıkent Ortaokulu,Gülkent Lisesi, Hafız İbrahim Demiralay İlkokulu öğrencileri ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşti.